Vi fejrer årets studenter med et godt tilbud

ET STORT TILLYKKE TIL ALLE ÅRETS STUDENTER!!!

DU skal fejres, og det vil vi gerne være med til - derfor giver vi -10% på din samlede ordre, når du lægger bestillingen ind via vores hjemmeside. 


Sikke en bedrift. 
En tid med bøger, opgaver og eksamner har for en stund nået en pause. Foran dig ligger sommeren - mulighederne ligger for dine fødder og dørene står åbne. Oplevelserne står i kø, mens de venter på dig. 

Det skal fejres, både med klassekammerater, venner og familie - og kan det næsten gøres bedre, end ved at skåle for hinandens fremtid i kolde fadøl på en sommerdag.

Vi vil gerne være med til at fejre studenterne i Nordjylland - så vi har lavet et godt tilbud til alle jer, som dimittere fra en skole et sted i det Nordjyske.
Vi leverer fra den nordligste spids på 
Skagen ned til Viborg - og alt hvad der ligger der imellem. Så springer du ud som student i eksempelvis Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Dronninglund, Støvring eller Hobro, så har du nu mulighed for at fejre med iskolde fadøl tappet direkte fra fadølsanlæg hjemme hos dig selv. 
 
Alt du nu skal gøre er, at du i kommentarfeltet på din ordre skriver STUDENT i kommentarfeltet, SAMT HVILKEN SKOLE DU DIMITTERE FRA. Så fratrækker vi rabatten på din samlede ordre.
(Du modtager en ordrebekræftelse hvor rabatten fremgår på) 

Endnu engang tillykke - vi håber du får nogle festlige dage med at fejre huen, og efterfølgende en fantastisk sommer.

- Søren & Maiken
Fadølsforsyningen Nord
Tilbage til oversigten