Fadøl og fadølsanlæg til din fest


Fadølsforsyningen Nord har eksisteret siden 2006, og drives af Søren og Maiken Bilgaard. Søren har arbejdet med konceptet "Fadølsforsyningen" siden 2001 og har en stor viden og erfaring indenfor området. Ofte er det Søren, som vores kunder møder, når varerne leveres og afhentes. 


Fadøl til både private og erhverv

Vi har stor erfaring med levering af fadøl og fadølsanlæg til både private og erhverv. Skal du holde fødselsdag, bryllup, studenterfest, havefest eller en "bare-fordi-fest", så står vi klar til at hjælpe dig. Eller står du for at arrangere den næste firmafest eller måske den næste halfest i din idrætsforening, så står vi også klar til at hjælpe.

Vi kan derudover også servicere de restauranter, som oplever at løbe tør for produkter i travle perioder, hvor deres faste leverandør ikke har mulighed for at hjælpe.


Hos os er service i højsædet

Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse fra start til slut. Det betyder bl.a. at vi har døgnservice på alle vores arrangementer. Driftproblemer kan opstå, selvom vores udstyr altid er gennemgået, renset og klargjort, inden det sendes ud til vores kunder. Skulle der alligevel opstå et problem, nytter det ikke at hjælpen først kommer mandagen efter festen. Derfor kan vores kunder altid komme i kontakt med os. Kan vi ikke afhjælpe problemet over telefonen, så sender vi hurtigst muligt en servicetekniker til stedet. 


Søren Bilgaard                                          Maiken Bilgaard
Mobil 22 95 30 38                                      Mobil 31 61 01 10