Hvad kan Vi hjælpe Dig med?

Fadølsforsyningen Nord leverer fadøl til enhver anledning - når vi siger det, så mener vi det. 

Vi oplever stadig, at mange bliver forbavset over at ALLE har mulighed for at leje et fadølsanlæg. Hvad enten handler om private arrangementer som fødselsdag, bryllup, studenterfest, "tak-for-hjælpen-fest" eller hvad man ellers kan finde af gode undskyldninger for at have en festlig anledning. 
Hos Fadølsforsyningen Nord kan man leje anlæg til alle typer arrangementer - hvad enten det kræver 1 fustage øl eller 300 fustager. Vi har udstyrret og erfaringen til at hjælpe dig, og sikrer at din fest bliver en god oplevelse. 
Hvis ikke du allerede vidste det, så har vi jo ikke været gode nok til at fortælle det, så derfor vil vi gerne have lov til at spørge dig om, hvad vi kan hjælpe dig med? 

Måske du er medlem af en idrætsklub, den lokale borgerforening eller festudvalget på skolen eller arbejdspladsen. Måske I hvert år til sommerens byfest eller vinterens juleevent, kæmper med at holde øllet koldt og gæsterne glade? Har I overvejet at servere kolde fadøl for gæsterne? 
Slut med slæb af ølkasser og tomme flasker. Slut med kampen med køleskabet, som bare ikke kan følge med når først festen er i gang og gæsterne bliver tørstige - halvlunkne øl, hvad enten det er på flaske eller dåse, har aldrig været et hit. 

Vi har erfaringen med arrangementer af alle størrelser, vi har udstyr der kan håndtere alt fra 10 til 1000 personer - OG så har vi Døgnservice på alle vores arrangementer. Din sikkerhed for, at øllet kan flyde koldt og festen kan fortsætte. 

På vores hjemmeside www.fadolsforsyningennord.dk kan du se og læse om vores sortiment - men har du spørgsmål du ikke kan få svar på her, så er du altid velkommen til at kontakte os. Står du overfor at skulle afholde den næste halfest i den lokale forening, så kontakt os gerne ganske uforpligtigende. Vi deler gerne ud af vores erfaring og giver dig et tilbud på, hvad vi kan tilbyde dig. 

Måske vi allerede har mødt hinanden 
 Jeg hedder Søren, og driver Fadølsforsyningen Nord på 10 år. Jeg har 15 års erfaring med udlejning af anlæg og salg af fadøl i Nordjylland, og har efterhånden leveret til ethvert tænkeligt arrangement. 

Det vil oftest være mig som du møder, når øllet bliver leveret, ligesom jeg også vil være at træffe på vores Døgnservicetelefon.
Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål til fadøl og fadølsudstyr til din næste fest. (Telefon 98 82 01 02)
Selvfølgelig kan du også altid smide mig en mail

Fadølsforsyningen Nord er din leverandør af kolde fadøl lige til døren - og til enhver anledning. Vi vil så gerne hjælpe dig til at få den bedste oplevelse. 

Tilbage til oversigten